¿Quieres unirte a nosotros? | Vols unir-te a nosaltres?

¡Bienvenido/a! ¿Te gustaría formar parte de la Asociación? Envíanos un correo electrónico a associaciodalumnesmalladeta@gmail.com y te notificaremos de nuestra próxima reunión.

La Asociación.
___________


Benvingut/da! T'agradaria formar part de l'Associació? Envia'ns un correu electrònic a associaciodalumnesmalladeta@gmail.com i et notificarem de la nostra pròxima reunió.

L'Associació.

jueves, 25 de febrero de 2016

La Asociación de Alumnos Convoca // L'Associació d'Alumnes Convoca

La Asociación de Alumnos convoca para mañana viernes 26 al patio una asamblea para charlar i preparar la huelga del 3 de Marzo a Usos Múltiples. A la asamblea puede venir el que quiera.
Avisamos de que dado el caso de que no venga una cantidad considerable de alumnos a la asamblea pensaremos que no hay interés por parte del alumnado i no estará convocada la huelga en el IES La Malladeta.

Atentamente: La Asociación de Alumnos
__

L'Associació d'Alumnes convoca per a demà divendres 26 al pati una assamblea per parlar i prepar la vaga del 3 de Març a UMU. A l'assamblea pot vindre el que vulga.
Avisem que en el cas que no vinga una quantitat d'alumnes important, pensarem que no hi ha interés per part de l'alumnat del centre i no convocarem la vaga per a l'IES La Malladeta.

Atentament: L'Associació d'Alumnes

No hay comentarios:

Publicar un comentario