¿Quieres unirte a nosotros? | Vols unir-te a nosaltres?

¡Bienvenido/a! ¿Te gustaría formar parte de la Asociación? Envíanos un correo electrónico a associaciodalumnesmalladeta@gmail.com y te notificaremos de nuestra próxima reunión.

La Asociación.
___________


Benvingut/da! T'agradaria formar part de l'Associació? Envia'ns un correu electrònic a associaciodalumnesmalladeta@gmail.com i et notificarem de la nostra pròxima reunió.

L'Associació.

viernes, 15 de enero de 2016

Notícia: Música del Timbre

Desde la pasada reunión del Consejo Escolar se nos concedió la tarea de organizar la música que suena en el timbre. Ya podéis enviarnos sugerencias a nuestro correo electrónico.

Cabe destacar que no aceptaremos canciones muy cañeras o demasiado somníferas. Las canciones durarán de máximo una semana (de miércoles a martes). Podéis enviarnos canciones por temática, muerte del autor, aniversario de la canción/grupo/artista, etc.

Atentamente. La Asociación.

__

Desde la passade reunió del Consell Escolar s'ens va concedir la tasca d'organitzar la música que sona al timbre. Ja podeu enviar-nos les vostres sugerències al nostre correu electrònic.

Hem de destacar que no acceptarem cançons molt fortetes o massa somníferes. Les cançons duraran de máxim una setmana (de dimecres a dimarts). Podeu enviar-nos cançons ja siga per temàtica, mort de l'autor, aniversari de la cançó/grup/artista, etc.

Atentament. L'Associació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario